Hollandse Hypotheken & Verzekeringen ''Nog eentje dan'' ACTUEEL RATING TOERNOOI 2022

In december wordt er een NIEUW open toernooi georganiseerd bij T.V. Oudesluis: Hollandse Hypotheken & Verzekeringen ''Nog eentje dan'' ACTUEEL RATING TOERNOOI! Het is een Open toernooi waaraan alle KNLTB leden kunnen deelnemen, dus niet alleen onze eigen leden. 

 

Met elkaar proberen wij er samen met de deelnemers een heel gezellige tennisweek van te maken. Het thema voor dit toernooi is après-ski. Vrijdag 2 december is er een Party Night met DJ The Gun. Tijdens de avond is er Apfelstrudel verkrijgbaar net als Flügel, Glühwein en warme chocomel met slagroom. De DJ begint te draaien als de spelers klaar zijn met de wedstrijden.

 

Hoe leuk is het dat er in de laatste maand van het jaar nog een toernooi getennist kan worden.

Het toernooi is van 23-11 t/m 4-12 en je kan je inschrijven in de HD 17+, DD 17+, GD 17+ en GD 35+

De toernooicommissie bestaat uit: 

Lotte Beekhuizen, Lisenka Slik, Job Roels, Jan Beekhuizen, Maarten Groot, Willian Mantel, Piet Groot, Sonny Ruiter en Luuk Groot (toernooileider). 

INSCHRIJVEN klik hier

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Toernooileider: Luuk Groot tel.nr. 06-23756361

Email: luuk@groottennis.nl

Facebook toernooi: klik hier.

 

Middag/avond toernooi 29 oktober

Op zaterdag 29 oktober wordt er een middag/avond toernooitje georganiseerd vanaf 13.00 uur. Je kunt je individueel opgeven. Er zal rond 18.00 uur een hapje te verkrijgen zijn. Je kunt je op geven bij Anneke Ooijevaar via ooijevaar.slik@quicknet.nl of 06-51221897 

 

Clubkampioenschappen 2022

Van 9 t/m 23 september worden de clubkampioenschappen HD, DD en GD gespeeld. Elke avond zijn er leuke wedstrijden om te volgen. We zouden het leuk vinden als je in de gelegenheid bent om een keertje te komen kijken en de spelers aan te moedigen.

Je kunt ook via de volgende link het toernooi volgen: https://www.toernooi.nl/tournament/48695E44-585F-4444-B9FA-7FC5EAB542D0
 

 

Kakebien 2022

Het Kakebien toernooi bestaat dit jaar 25 jaar! 

Het is een Open toernooi waaraan alle KNLTB leden kunnen deelnemen, dus niet alleen onze eigen leden. Het Kakebien wordt jaarlijks in week 24 gespeeld. Ook in de dagen voorafgaand aan week 24 kunnen er al wedstrijden worden gespeeld. Kenmerkend voor het toernooi is al jarenlang de gezellige sfeer.

We spelen op kunstgrasbanen en we proberen de wedstrijden, waar mogelijk, in poules in te delen. Met elkaar proberen wij er samen met de deelnemers een heel gezellige tennisweek van te maken. Bijvoorbeeld door het organiseren van MATCH OF THE DAY,  de visavond, waarbij iedereen van harte is uitgenodigd en met het finalistenontbijt op de finaledag.

Het toernooi is van 13-6 t/m 19-6 en er wordt gespeeld in de categorieën HD, DD, GD 5-6-7-8-9 en 7/35+

De toernooicommissie bestaat uit: 

Jolanda Beekhuizen, Stefanie Buter, Jolanda Buter, Maarten Groot, Job Roels, Lisenka Slik, Piet Groot en Luuk Groot (toernooileider). 

Inmiddels is de inschrijving gesloten, de eerste wedstrijden zullen donderdagavond 9 juni worden gespeeld.

Toernooileider: Luuk Groot tel.nr. 06-23756361

Email: kakebien@gmail.com

Facebook Kakebien: klik hier.