Kakebien 2024

Het is een open toernooi waaraan alle KNLTB leden kunnen deelnemen, dus niet alleen onze eigen leden. Het Kakebien wordt jaarlijks in week 24 gespeeld. Ook in de dagen voorafgaand aan week 24 kunnen er al wedstrijden worden gespeeld. Kenmerkend voor het toernooi is al jarenlang de gezellige sfeer.

We spelen op kunstgrasbanen en we proberen de wedstrijden, waar mogelijk, in poules in te delen. Met elkaar proberen wij er samen met de deelnemers een heel gezellige tennisweek van te maken. Bijvoorbeeld door het organiseren van MATCH OF THE DAY,  de visavond, waarbij iedereen van harte is uitgenodigd en met het finalistenontbijt op de finaledag.

Het toernooi is van 5-6 t/m 16-6 2024 en er wordt gespeeld in de categorieën HD, DD, GD 4-5-6-7-8

De toernooicommissie bestaat uit: 

Jolanda Beekhuizen, Lotte Beekhuizen, Jolanda Buter, Iris Roels, Lisenka Slik, Maarten Groot, Job Roels, Piet Groot en Luuk Groot (toernooileider). 

Toernooileider: Luuk Groot tel.nr. 06-23756361

Email: kakebien@gmail.com

Facebook Kakebien: klik hier.    

Inschrijven: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/F7484110-8B4D-4313-937A-B9670D4635E2

Hollandse Hypotheken & Verzekeringen ''Nog eentje dan'' ACTUEEL RATING TOERNOOI 2023

Dit jaar de 2e editie van het 'nieuwe' open toernooi georganiseerd bij T.V. Oudesluis: Hollandse Hypotheken & Verzekeringen ''Nog eentje dan'' ACTUEEL RATING TOERNOOI! Het is een Open toernooi waaraan alle KNLTB leden kunnen deelnemen, dus niet alleen onze eigen leden. 

Met elkaar proberen wij er samen met de deelnemers een heel gezellige tennisweek van te maken. Het park is daarnaast in winterse après-ski sferen versierd en vrijdag 24 november is er een Party Night met DJ Günther. De DJ begint te draaien als de spelers klaar zijn met de wedstrijden.

Hoe leuk is het dat er zo laat in het jaar nog een toernooi getennist kan worden?!

Het toernooi is van 15-11 t/m 26-11 en je kan je inschrijven in de HD 17+, DD 17+ en GD 17+

De toernooicommissie bestaat uit: 

Jan Beekhuizen, Lisenka Slik, Job Roels, Maarten Groot, Willian Mantel, Piet Groot, Caro Ridder en Luuk Groot (toernooileider). 

INSCHRIJVEN klik hier

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Toernooileider: Luuk Groot tel.nr. 06-23756361

Email: luuk@groottennis.nl

Facebook toernooi: klik hier.

 

Poster voorgaande jaren