Kakebien 

Het Kakebien toernooi bestaat dit jaar 25 jaar! 

Het is een Open toernooi waaraan alle KNLTB leden kunnen deelnemen, dus niet alleen onze eigen leden. Het Kakebien wordt jaarlijks in week 24 gespeeld. Ook in de dagen voorafgaand aan week 24 kunnen er al wedstrijden worden gespeeld. Kenmerkend voor het toernooi is al jarenlang de gezellige sfeer.

We spelen op kunstgrasbanen en we proberen de wedstrijden, waar mogelijk, in poules in te delen. Met elkaar proberen wij er samen met de deelnemers een heel gezellige tennisweek van te maken. Bijvoorbeeld door het organiseren van MATCH OF THE DAY,  de visavond, waarbij iedereen van harte is uitgenodigd en met het finalistenontbijt op de finaledag.

Het toernooi is van 13-6 t/m 19-6 en er wordt gespeeld in de categorieën HD, DD, GD 5-6-7-8-9 en 7/35+

De toernooicommissie bestaat uit: 

Jolanda Beekhuizen, Stefanie Buter, Jolanda Buter, Maarten Groot, Job Roels, Lisenka Slik, Piet Groot en Luuk Groot (toernooileider). 

Inmiddels is de inschrijving gesloten, de eerste wedstrijden zullen donderdagavond 9 juni worden gespeeld.

Toernooileider: Luuk Groot tel.nr. 06-23756361

Email: kakebien@gmail.com

Facebook Kakebien: klik hier.    

 

Hollandse Hypotheken & Verzekeringen ''Nog eentje dan'' ACTUEEL RATING TOERNOOI

In december wordt er een NIEUW open toernooi georganiseerd bij T.V. Oudesluis: Hollandse Hypotheken & Verzekeringen ''Nog eentje dan'' ACTUEEL RATING TOERNOOI! Het is een Open toernooi waaraan alle KNLTB leden kunnen deelnemen, dus niet alleen onze eigen leden. 

Met elkaar proberen wij er samen met de deelnemers een heel gezellige tennisweek van te maken. Bijvoorbeeld door het organiseren van de visavond, de verloting en de satéavond waarbij iedereen van harte is uitgenodigd.

Hoe leuk is het dat er in de laatste maand van het jaar nog een toernooi getennist kan worden.

Het toernooi is van 7-12 t/m 18-12 en je kan je inschrijven in de HD 17+, DD 17+, GD 17+ en GD 35+

De toernooicommissie bestaat uit: 

Lotte Beekhuizen, Lisenka Slik, Job Roels, Jan Beekhuizen, Maarten Groot, Willian Mantel, Piet Groot, Sonny Ruiter en Luuk Groot (toernooileider). 

INSCHRIJVEN klik hier

Toernooileider: Luuk Groot tel.nr. 06-23756361

Email: luuk@groottennis.nl

Facebook toernooi: klik hier.