Kakebien 2023

Het is een open toernooi waaraan alle KNLTB leden kunnen deelnemen, dus niet alleen onze eigen leden. Het Kakebien wordt jaarlijks in week 24 gespeeld. Ook in de dagen voorafgaand aan week 24 kunnen er al wedstrijden worden gespeeld. Kenmerkend voor het toernooi is al jarenlang de gezellige sfeer.

We spelen op kunstgrasbanen en we proberen de wedstrijden, waar mogelijk, in poules in te delen. Met elkaar proberen wij er samen met de deelnemers een heel gezellige tennisweek van te maken. Bijvoorbeeld door het organiseren van MATCH OF THE DAY,  de visavond, waarbij iedereen van harte is uitgenodigd en met het finalistenontbijt op de finaledag.

Het toernooi is van 8-6 t/m 18-6 en er wordt gespeeld in de categorieën HD, DD, GD 4-5-6-7-8 en 7/35+

De toernooicommissie bestaat uit: 

Jolanda Beekhuizen, Stefanie Buter, Jolanda Buter, Iris Roels, Caro Ridder, Lisenka Slik, Maarten Groot, Job Roels, Piet Groot en Luuk Groot (toernooileider). 

Toernooileider: Luuk Groot tel.nr. 06-23756361

Email: kakebien@gmail.com

Facebook Kakebien: klik hier.    

Inschrijven: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/F7484110-8B4D-4313-937A-B9670D4635E2

Hollandse Hypotheken & Verzekeringen ''Nog eentje dan'' ACTUEEL RATING TOERNOOI 2022

In december wordt er een NIEUW open toernooi georganiseerd bij T.V. Oudesluis: Hollandse Hypotheken & Verzekeringen ''Nog eentje dan'' ACTUEEL RATING TOERNOOI! Het is een Open toernooi waaraan alle KNLTB leden kunnen deelnemen, dus niet alleen onze eigen leden. 

 

Met elkaar proberen wij er samen met de deelnemers een heel gezellige tennisweek van te maken. Het thema voor dit toernooi is après-ski. Vrijdag 2 december is er een Party Night met DJ The Gun. Tijdens de avond is er Apfelstrudel verkrijgbaar net als Flügel, Glühwein en warme chocomel met slagroom. De DJ begint te draaien als de spelers klaar zijn met de wedstrijden.

 

Hoe leuk is het dat er in de laatste maand van het jaar nog een toernooi getennist kan worden.

Het toernooi is van 23-11 t/m 4-12 en je kan je inschrijven in de HD 17+, DD 17+, GD 17+ en GD 35+

De toernooicommissie bestaat uit: 

Lotte Beekhuizen, Lisenka Slik, Job Roels, Jan Beekhuizen, Maarten Groot, Willian Mantel, Piet Groot, Sonny Ruiter en Luuk Groot (toernooileider). 

INSCHRIJVEN klik hier

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Toernooileider: Luuk Groot tel.nr. 06-23756361

Email: luuk@groottennis.nl

Facebook toernooi: klik hier.

 

Poster voorgaande jaren