Tennisles

Groot Tennisactiviteiten & Ondersteuning

Luuk Groot verzorgt sinds 2020 de lessen bij T.V. Oudesluis onder de vlag van Groot Tennisactiviteiten & Ondersteuning. Meer over Luuk Groot en zijn tennisschool.

 

Tennislessen

Binnen de tennislessen staat een persoonlijke en professionele aanpak voorop. Met veel enthousiasme gaan de trainers opzoek naar de persoonlijke voorkeuren van de cursist en kijken ze naar de beste aanpak om de doelen zo snel mogelijk te bereiken. Tennis is een sport voor iedereen en iedereen kan tennissen. Daarom wil Luuk Groot ook zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met deze prachtige sport! Plezier staat hierbij hoog in het vaandel en hoe leuk is het als je jezelf steeds beter ziet tennissen?! Heb je plezier in het leren en gaat het steeds beter? Dan wordt de tennissport nog leuker!

 

Wil je wekelijks werken aan je tennisspel? Dan kan je meedoen met een lessenreeks en zo op een vaste dag wekelijks tennisles volgen. Er wordt een reeks in de zomer en in de winter gegeven. Elk nieuw seizoen wordt er een mail naar alle leden van de vereniging gestuurd met daarin de praktische informatie over de desbetreffende lessenreeks. Zie groottennis.nl voor meer informatie.

 

Maak kennis met tennis!

Lijkt het je leuk om tennis te proberen? Voor 25,- kan je drie proeflessen nemen bij Groot Tennisactiviteiten & Ondersteuning.

Neem contact op met Luuk Groot (0623756361).