Tennisvereniging Oudesluis website
Header

ACTIVITEITEN 2014

april 7th, 2014 | Posted by jolanda in Uncategorized

SINTERKLAAS-TOERNOOI 28 november 2014.

Het was super gezellig, zie foto’s in fotoalbum.

 

.

SNERT-TOERNOOI 24 oktober 2014

Het was zeker snertweer! Om de haverklap miezer buitjes maar dat kon de pret niet drukken. 23 leden gaven gehoor aan de oproep om te komen tennissen en te smullen van de erwten- en bruinebonensoep. Het werd een gezellige avond, zelfs de speelkaarten kwamen nog op tafel voor een potje klaverjassen tussendoor. De pan raakte leeg, dat was dus een goed teken!

.

HERFSTMIDDAG JEUGD 17 okt. o.l.v. de tennisleraar zie foto’s in fotoalbum 2014.

.

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL 2014

Na een prachtige week met wedstrijden zijn afgelopen zaterdag de finales gespeeld. Bij de dames zijn Lotte Beekhuizen en Marianne Geels kampioen geworden, ze wonnen in de finale van Annemarie Geel en Ina Muntjewerf. De herendubbel werd gewonnen door Robert v.d. Lei en Jan Beekhuizen, deze heren wonnen van Billy v. Wieringen en Bjorn Dekker. Bij de heren was er ook een verliezersronde, hier trokken Wies Roels en Johan Mink de wedstrijd naar zich toe en wonnen van Klaas Mantje en Andre Hoogland in een 3-setter. Allen gefeliciteerd!.  klik hier om de uitslagen te bekijken.

Rechts Kampioen 2014 Robert v.d. Lei en Jan Beekhuizen, Links 2e Billy v. Wieringen en Björn Dekker.

Links Kampioen 2014 Lotte Beekhuizen en Marianne Geels. Rechts 2e Ina Muntjewerf en Annemarie Geel

Verliezersronde winnaars Links Wies Roels en Johan Mink, Rechts 2e Klaas Mantje en Andre Hoogland

.

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN ENKEL 2014

Van zaterdag 30 aug. t/m zondag 7 september zijn alle wedstrijden gespeeld. Eerst in poultjes, waarvan de bovenste 2 uit iedere poule door gingen in het schema. Zondagavond waren de finales. HE Jan Kocken tegen Bjorn Dekker, waarvan Bjorn de wedstrijd naar zich toe trok met:6-3/6-1. Bij de DE kwamen Annemarie Geel en Miranda Mantje tegenover elkaar te staan, Miranda won deze partij met:6-3/6-2. Gefeliciteerd allen. Zie voor verdere uitslagen  klik hier

.

OUD-ZIJPERKAMPIOENSCHAPPEN senioren 2014

De finales hiervan zijn gespeeld, op het park van tennisvereniging Boerenslag. Van T.V. Oudesluis stonden er ook in de finales. In de Enkel 8 won Bram Vries van Johan Mink met 6-3/6-3. In de GD7.35+ verloren Anja v. Klaveren en Jan Kocken met minimaal verschil van 5-7/6-7 van Jiska v. Luijk en Robin Brouwer. klik hier om uitslagen te bekijken.

.

KAKEBIEN TOERNOOI 2014

klik hier om uitslagen te bekijken. Zie foto’s in album.

De wedstrijdcommissie T.V.O. vlnr: Mike Schilder, Annemarie Geel, Björn Dekker, Jolanda Beekhuizen, Anneke Ooijevaar, Ton Wiebenga, Piet Groot en Ina Muntjewerf.

.

EXTERNE-VOORJAARS-COMPETITIE 2014

Vrijdagteam kampioen van hun poule.

.

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN MIX  2014

De wedstrijden zijn gespeeld. In de finale speelden Jan Kocken & Miranda Mantje tegen Marit Geel & Jan Beekhuizen. Jan en Marit zijn kampioen geworden, ze wonnen de wedstrijd in een drie-setter. Jolanda en Niels Jongkind stonden tegen Annemarie Geel en Johan Mink in de “troost” finale van de verliezersronde, laatst genoemden wonnen deze partij in 2 sets.

klik hier voor de uitslagen.

Finalisten Clubk.sch. mix 2014 v.l.n.r. Jan Kocken en Miranda Mantje 2e. Marit Geel en Jan Beekhuizen 1e.

.

ITALIAANSE TENNIS AVOND 4 april 2014

De oproep om het tennisseizoen te openen, was niet tegen dovenmansoren gezegd.  Maar liefst 28 tennisleden kwamen een balletje slaan en een vorkje mee prikken van het Italiaanse buffetje. Met zo’n opkomst was de wedstrijdcommissie erg in zijn/haar nopjes. Het werden zodoende korte partijtjes om een ieder niet te lang stil te laten zitten. Ook een aantal supporters lieten hun neus zien en een groepje jeugdleden vanaf 14 jaar kwamen gezellig mee doen, jong en oud door elkaar maakte het een gezellige tennisavond.

Lekker smullen van het Italiaanse buffet.
Wachten tot dat je weer de baan op mag en ondertussen een hapje van het Italiaanse buffet.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.