Tennisvereniging Oudesluis website
Header

Activiteiten in 2017

januari 2nd, 2017 | Posted by jolanda in Uncategorized

Bord TVO

 

.

 

 

 

.

 

 

 

 

.

.

SNERT- HELLOWEEN- AVOND  VRIJDAG 27 OKTOBER

Op 27 oktober een snertavond georganiseerd voor de leden van tv Oudesluis. Het weer was prachtig en met de sfeer zat het ook wel goed. Jammer dat er te weinig leden aanwezig waren, maar met de leden die er waren hebben we een hele gezellige avond gehad. De bodems van de snertpan en pompoensoeppan waren bijna te zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL  klik hier 

Bij de dames zijn Marianne Geels en Anja van Klaveren clubkampioen 2017 geworden. Jolanda Jongkind en Jolanda Buter (ontbreekt op de foto) zijn 2e geworden. Bij de heren wonnen Piet en Luuk Groot de finale van Paul Dijkshoorn en Jeroen Roels, allen gefeliciteerd!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN ENKEL 

klik hier

Bij de dames heeft Jolanda Buter gewonnen met  6-3/6-2 van Stefanie Buter.

Bij de heren heeft Luuk Groot gewonnen met 6-3/7-6 van Billy v.Wieringen.

Allen gefeliciteerd.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

KAKEBIEN-TOERNOOI  zit er weer op.

Alle deelnemers, supporters, sponsors en vrijwilligers hartelijk dank voor het kunnen organiseren van het Kakebien tennistoernooi. Het is een super week geweest met prachtige partijen en fantastisch weer. Veel Oudesluizers stonden in de finale. Voor uitslagen ga via de website van de vereniging en klik op de link. klik hier

.

KAKEBIEN OPEN-TENNIS-TOERNOOI  do. 8  t/m zo. 18 juni

Tot en met 18 juni organiseert tennisvereniging Oudesluis op haar twee kunstgrasbanen het open toernooi Het Kakebien. Vrijdagavond 16 juni is de visavond, voor spelers en toeschouwers om hier heerlijk van te genieten, de wedstrijden beginnen deze avond om 17.00 uur. Zaterdag 17 juni zijn er overdag en ’s avonds wedstrijden, met op zondag 18 juni de finales die om 9 uur beginnen. Voor de “vroege vogels” onder ons, van 8.30 uur tot 10.00 uur staat er zondag een “Kakebien ontbijtje” klaar, voor spelers en toeschouwers om de dag goed te beginnen. De wedstrijdleiding is in handen van Anneke Ooijevaar 06-51221897. De geplande wedstrijden zijn te bekijken op toernooi.nl   klik hier

Meer informatie onder de “knop” Kakebien 2017 en Kakebien op:  Facebook klik hier

.

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN MIX 12 t/m 19 mei 2017 Voor uitslagen:  klik hier

Rechts de clubkampioenen 2017 Marit Geel en Jan Beekhuizen ze wonnen met 6-4/6-4 van Marianne Geels en Johan Mink.

.

GESPONSORD DOOR ZEILMAKERIJ KLAVERTJE VIER

De dames van het vrijdagteam hebben nieuwe shirts in ontvangst mogen nemen voor de damescompetitie. Gesponsord door Henry v. Klaveren van  Zeilmakerij “Klavertje Vier” Prins Clausweg 8D, 1756 BJ ’t Zand

Website klik hier  .  Facebook klik hier

Bedankt namens de speelsters, v.l.nr. Wil Boomgaard, Anja v. Klaveren, Ina Muntjewerf, Anneke Ooijevaar.  Miranda Mantje ontbreekt op de foto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPENING SEIZOEN vrijdag 31 maart JEUGD EN SENIOREN.

Om 17.30 uur starten we met een tennisuurtje voor de jongste jeugd t/m 13 jaar na het tennissen is er een kopje soep en een stokbroodje.

Vanaf 18.00 uur zijn de senioren en de jeugd vanaf 14 jaar welkom voor een kopje soep en een stokbroodje, om daarna een lekker potje te tennissen.

Weet je iemand vriend/vriendin, buurman/buurvrouw etc. die tennis ook eens wil proberen, dan mag deze persoon met je mee komen.  (jeugd of senior)

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.